Onze diensten

Ad Hoc Delivery levert haar werkzaamheden op maat naar wens van de opdrachtgever. Er kan op verschillende manieren onderscheid gemaakt worden in onze bezorging. Hieronder ziet u de verschillende diensten die Ad Hoc Delivery biedt.

Onze diensten

1-mans of 2-mans bezorging

Wij bieden u 1-mans of 2-mans bezorgingen aan voor grote pakketten die niet alleen bezorgd kunnen worden. In overleg met de opdrachtgever voeren wij deze dienst uit.

Overal-in-huis of gebruiksklaar

In overleg met de opdrachtgever plaatsen wij de producten op de gewenste plek op de desbetreffende lokatie of het product wordt gebruiksklaar gemonteerd bij de klant. 

Pick- ups in Nederland en België

Wij verrichten pick-ups op afspraak met de opdrachtgever. Onze pick-ups worden uitgevoerd met trailers en eventueel vrachtwagens. Voor meer informatie neem contact met ons op!

Levering binnen 48 uur

Vanaf het moment dat Ad Hoc Delivery uw goederen in het magazijn binnenkrijgt, zorgen wij ervoor dat de bestelling binnen 48 uur wordt geleverd op het desbetreffende adres in Nederland.

Get Started!

Elke opdrachtgever is voor ons uniek, wij bieden dan ook tarieven op maat. Mail/ bel ons en ontvang binnen één dag reactie. 

Kom In Contact

dan proberen wij u zo
spoedig mogelijk te helpen!