Wij zijn het visitekaartje
van uw bedrijf

Ad Hoc Delivery neemt uw logistieke proces uit handen, zodat u als E-commerce bedrijf zich kunt richten op hetgeen waar u goed in bent. Onze bezorgers zijn getraind in het zo efficiënt mogelijk en klantgericht te werk gaan. Dat is waar Ad Hoc Delivery voor staat, wij zijn tenslotte uw visitekaartje.  Zo leveren wij indien gewenst de producten gebruiksklaar en nemen wij het verpakkingsmateriaal mee. 

Wij doen er alles aan om een goede indruk achter te laten bij de klant. Voor eventuele vragen en/of onduidelijkheden is onze klantenservice 6 dagen per week bereikbaar.

Why us?

Na jarenlang ervaring in de transportbranche te hebben opgedaan is Ad Hoc Delivery in 2020 begonnen om het zogenoemde E-commerce logistiek naar een hoger niveau te tillen.

Door de enorme toename van (online) bestellingen heeft Ad Hoc Delivery zich nu ook gespecialiseerd in het bezorgen van grote paketten die niet met de normale post meegaan.

Our mission

Ad Hoc Delivery werkt met oog voor kwaliteit en precisie. Dynamisch, actief, fris en gedreven zijn de kenmerken van ons team. De missie van Ad Hoc Delivery is dan ook op een duurzame en dynamische wijze te groeien in onze branche. 

Onze samenwerkingen

Get started!

Elke opdrachtgever is voor ons uniek, wij bieden dan ook tarieven op maat. Mail/ bel ons en ontvang binnen één dag reactie.

Kom In Contact

dan proberen wij u zo
spoedig mogelijk te helpen!