Zorgeloos
groeien met
uw webshop?

Ad Hoc Delivery verzorgt het gehele logistieke proces van uw verkopen. Uw producten kunnen direct bij ons worden aangeleverd vanuit uw magazijn en bezorgen wij door middel van een geautomatiseerd bezorg-planningsysteem bij uw klanten. Wij leveren een volledige service, denk hierbij aan het uitpakken van de door uw aangeleverde grote pakketten en het volledig gebruiksklaar monteren. 

Wat heeft Ad Hoc Delivery te bieden?

100% Fulfilment

Ad Hoc Delivery is de juiste logistieke partner voor uw organisatie. Wij nemen het gehele proces van orderafhandeling over. Doordat wij een koppeling leggen met uw webshop kunnen wij vanuit ons systeem de orders verwerken en bezorgen. Wij leveren uw producten vanuit ons magazijn naar de uiteindelijke consument. 

Binnen 48 uur bezorgd

Vanaf het moment dat Ad Hoc Delivery uw goederen in het magazijn binnenkrijgt, zorgen wij ervoor dat de bestelling binnen 48 uur wordt geleverd op het desbetreffende adres in Nederland.

Gebruiksklaar leveren

Indien gewenst bezorgd Ad Hoc Delivery de producten gebruiksklaar. In overleg met de opdrachtgever bieden wij verschillende bezorgmogelijkheden aan. Denk hierbij aan 2-mans bezorgingen, uitpakken en meenemen van verpakkingsmateriaal en monteren van de producten. 

Track & trace

De klant zal bij Ad Hoc Delivery altijd op de hoogte zijn van het moment van bezorging. Wij werken met een planningssysteem waarin de klant de gewenste dag van levering zelf kan kiezen. Een dag van te voren krijgt iedere klant een ETA- bericht.  Om de klant altijd goed op de hoogte te houden, ontvangen zij ook een track & trace link waarin te zien is wanneer onze chauffeurs komen bezorgen.  

Hoe gaat Ad Hoc Delivery te werk?

Stap 1.

Uw webshop wordt gekoppeld aan ons systeem. Alle orders die u via Ad Hoc Delivery wilt laten bezorgen, krijgen wij een melding van en op afspraak met onze opdrachtgevers verzorgen wij de pick-up.

Stap 2.

Op het moment dat uw orders binnenkomen in ons warehouse wordt er gelijk een automatisch planbericht verstuurd naar de klant. Hierin spreken wij samen met de klant een bezorgdatum af en houden de klant op de hoogte van de stand van zaken. 

Stap 3.

Uw klant krijgt een dag voor bezorging een ETA- bericht verstuurd via mail of sms, met daarin een track & trace code.

Stap 4.

De klant krijgt 30 minuten voor de bezorging een aankondiging van onze chauffeur. Wij bezorgen de producten en monteren, indien gewenst, deze ook gebruiksklaar.

Onze Klanten

Get Started!

Elke opdrachtgever is voor ons uniek, wij bieden dan ook tarieven op maat. Mail/ bel ons en ontvang binnen één dag reactie. 

Kom In Contact

dan proberen wij u zo
spoedig mogelijk te helpen!